Gratis Webton workshop: ‘Hoe kom ik hoog in Google?’

Al jarenlang verzorgt Webton met behulp van de nieuwste designmethoden professionele en moderne websites voor klanten. Maar de dienstverlening van de internetspecialist gaat verder dan dat. Want wanneer een website eenmaal gelanceerd is, begint het echte werk pas. Dan moet de website doen waar hij voor bedoeld is: nieuwe klanten genereren als online speerpunt van uw communicatiestrategie.

Wilt u slagen in deze opzet, dan heeft uw kersverse website bezoekers nodig. Zonder bezoekers is het simpelweg onmogelijk om de communicatiedoelstellingen van uw bedrijf te realiseren. Maar hoe krijgt u die bezoekers nu? Simpel: u moet met uw website hoog in Google komen!

Op zoek naar meer klanten? Kom hoog in Google!

De immens populaire zoekmachine Google fungeert voor mensen als startpunt van hun online zoektocht. Uw doelgroep vormt hierop geen uitzondering. Uw potentiële klanten vullen in het zoekveld van Google een zoekopdracht in en klikken vervolgens op de bovenste websites in de zoekresultaten. Het is dan ook zaak met uw website zo snel mogelijk een topnotering in de zoekresultaten van Google te bemachtigen.

Hiervoor is echter de nodige kennis en expertise vereist. In een online wereld waarin de concurrentie alsmaar toeneemt, wordt het steeds lastiger om met uw website op duurzame wijze hoog in Google te komen. Webton bezit meer dan 15 jaar ervaring binnen dit vakgebied en helpt haar klanten hoog in Google te scoren met uiteenlopende diensten zoals linkbuilding, zoekmachine marketing en content marketing.

Tip: Gratis workshops van internetspecialist Webton

Webton deelt de basisbeginselen van haar online marketingmethoden graag met klanten en andere belangstellenden. Het gespecialiseerde internetbedrijf organiseert daarom regelmatig interessante workshops waarin de laatste online trends, marketingmethoden en zoekmachinetips met bezoekers worden gedeeld. Denk hierbij onder meer aan belangrijke adviezen om hoog in Google te komen of gedetailleerde uitleg over de werking van het algoritme van Google. Ook worden veelgestelde vragen zoals ‘Hoe kom ik hoger in Google?’ en populaire onderwerpen zoals Google Analytics uitvoerig besproken.

De workshops vormen een unieke kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de geheimen van online marketing. Bovendien ontvangt u gratis bruikbare en concrete tips om met uw website al snel hoger te scoren in zoekmachines. Onmisbaar, want zonder kennis van de fundamentele principes van zoekmachine optimalisatie is het onmogelijk om een doordachte online marketingstrategie te ontplooien. Met hagel schieten heeft geen zin; liever schiet u online met scherp.

Webton workshop over Google bezoeken? U bent van harte welkom!

Wilt u meer weten over de workshops van Webton of de eerstvolgende workshop gratis bezoeken? Ga dan naar de website van Webton voor meer informatie. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 074 – 3030400 of een mailtje te sturen naar info@webton.nl. Wacht niet te lang, want de Webton workshops worden doorgaans goed bezocht. Uw online concurrenten zitten niet stil. Elke dag dat uw website niet hoger in Google rankt, is een gemiste kans. Wees er daarom snel bij en profiteer van deze unieke mogelijkheid om met uw website hoger in Google te komen.