Danslessen in Amersfoort voor een geslaagde openingsdans op uw bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen? Wilt u een openingsdans op uw bruiloft doen, maar ziet u en uw partner daar erg tegenop? Wilt u een wedding dance die bij uw bruiloft past? Onze danslessen in Amersfoort zorgen ervoor dat ieder stel een goede en ontspannen begeleiding krijgt bij het ontwikkelen van de openingsdans. Zo bent u verzekerd van een geslaagde dans op de belangrijkste dag van uw leven. Onze docent zorgt ervoor dat iedereen kan leren dansen. Ook als u nog helemaal geen ervaring met dansen heeft, kunt u bij ons terecht. Wij bieden de beste danslessen in Amersfoort,afgestemd op ieder individu en niveau. De docent heeft ervaring met het doceren van stellen die gaan trouwen en weet wat daar allemaal bij komt kijken. Bent u op zoek naar danslessen in Amersfoort voor een mooie, spetterende, geslaagde openingsdans op uw bruiloft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevarieerde en professioneledanslessen in Amersfoort

Ieder stel en iedere bruiloft is anders. Bij onze dansles-amersfoort.nl wordt de choreografie voor uw wedding dance daarom afgestemd op uw wensen, uw vaardigheden en uw bruiloft. Het moet namelijk perfect in uw plaatje passen. U geeft bij ons aan wat uw ideeën zijn. Maar ook als u werkelijk niet weet wat u wil, krijgt u van ons persoonlijk advies en helpen we u op weg om de stijl te vinden waar u blij van wordt. Het niveau stemmen we af op beiden partners. We kijken per persoon waar de kwaliteiten liggen om zo het beste in beiden naar boven te halen. Zo creëren we een dans die er soepel en natuurlijk uitziet. We willen voorkomen dat u niet van uw trouw voorpret kan genieten omdat u te zenuwachtig bent over het slagen van uw openingsdans. En ook tijdens de bruiloft zelf zorgen we ervoor dat u plezier heeft en u de dans optimaal kan beleven. Dan genieten uw gasten ook het meest. Daarnaast verzorgen wij in Amersfoort danslessen die al een feest op zich zijn. We nemen de repetities serieus, maar zorgen er vooral voor dat u terugkijkt op een mooie periode waarin jullie ook veel hebben gelachen. Bekijk maar eens een voorbeeld van een stel, Dennis en Karin, waarmee we samen hebben toegewerkt naar een prachtige wedding dance. De stijlen van de danslessen in Amersfoort en de muziek waarop u danst variëren sterk. Onze docent heeft ervaring met diverse dansstijlen en daarmee kunt u vele kanten op. U kunt denken aan de volgende stijlen:

  • Stijldansen;
  • Salsa;
  • Tango;
  • Foxtrot;
  • Hiphop;
  • Modern.

Staat uw stijl hier niet tussen? Laat het ons dan weten want de mogelijkheden zijn groot. Heeft u bijvoorbeeld een muziekstijl of bepaald nummer wat betekenis voor u als stel heeft? Of een lied waar u altijd lekker samen op kan dansen? Dan kunt u dat bij ons aangeven. Wij kunnen dan bekijken of we hierop een mooie choreografie op maat kunnen maken.

Aanmelden danslessen

Heeft u interesse om danslessen in Amersfoort bij onze dansschool te volgen? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking met uw docent. Wij nodigen u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we uw wensen en vaardigheden uitgebreid bespreken en de verschillende voorbeelden van een choreografie laten zien. U kunt na afloop van dit gesprek beslissen of u met ons de perfecte openingsdans voor uw bruiloft wil creëren. U kunt ons bellen via 06 13382205 of mailen via info@dans-projecten.nl of neem contact op via ons contactformulier. De dansschool is gevestigd in het noorden van Amersfoort, op Tankenberg 5, en goed te bereiken via de A28 en A1.