De laserontharing ervaring die mijn leven veranderde

Onlangs heb ik mijn haren op mijn benen verwijderd door middel van een laser behandeling. Ik wil hier graag mijn ervaringen met mijn lezers delen, zodat ook jullie kunnen profiteren van deze uitstekende behandeling. Ik moet zeggen, in eerste instantie was ik erg huiverig voor het hele idee en ik denk dat jullie dat gevoel wel delen. Maar zolang je nog geen laserontharing ervaring hebt gehad is elke vorm van huiver eigenlijk ongegrond. Maar zo werkt het altijd met de dingen die we niet kennen. Daarom vind ik het erg belangrijk mijn laserontharing ervaring met jullie te delen, want ik hoop dat ik op deze manier bij velen het huiverige gevoel weg kan nemen. Waarom zou ik de huiverige ervaring weg moeten nemen? Heel simpel, omdat het een totaal onterechte ervaring is. Door mijn laserontharing ervaring ben ik totaal anders naar ontharen gaan kijken. Vroeger was ik de hele zomer lang door bezig om mijn benen glad te houden. Hoe vaak vergat ik niet om de benen te ontharen om dan opeens, als ik een rokje kon dragen, toch de lange broek uit de kast moest trekken. En de andere onthaarmethodes heb ik nog niet eens genoemd. De ene methode is nog erger dan de ander. In de weer met wax en geklieder? De pijn die je voelt als je de haren uit je huid rukt? Dat is pas iets om huiverig voor te zijn. Als je echt permanent je haren wil verwijderen dan is een laser behandeling een veel betere optie. Je verwijderd de haren aan het begin van de lente en je bent hele zonnige seizoen klaar met ontharen. Als mijn laserontharing ervaring mij één ding heeft geleerd dan is het wel dat een zomer een stuk comfortabeler is als je nooit aan ontharen hoeft te denken. Nu zal je misschien denken van ja, dat is allemaal leuk en aardig maar het blijft wel een laser die op je huidt brandt. Dat is deels waar, maar ook weer niet dus daarom zal ik nu iets meer vertellen over mijn laserontharing ervaring wat betreft de procedure zelf.

Mijn laserontharing ervaring en de procedure

Afhankelijk van welk lichaamsdeel je wilt ontharen duurt het ongeveer 4 tot 6 weken om de hele procedure af te ronden. Het gebeurt dus niet allemaal in één keer. Voor mijn laserontharing ervaring dacht ik zelf dat ze alles in één keer zouden wegbranden, maar niets is minder waar. Alles gebeurd met enorm veel zorg en met precisie. Dat is tijdrovend, maar het resultaat is duurzaam en permanent. Ik heb immers de hele zomer geen omkijken meer gehad naar het ontharen van mijn benen. De procedure is vrij eenvoudig. Je hebt eerst een intake gesprek waar alles wordt uitgelegd en waar je eigenlijk meteen al gerust wordt gesteld. Je ziet het apparaat waarmee de haren worden verwijderd en je krijgt uitleg over het apparaat. Door mijn laserontharing ervaring kan ik nu zeggen dat het eigenlijk precies zo gaat als in de uitleg. Het is ook vrij pijnloos en zeker als je het vergelijkt met waxen. In die zin is het een zeer comfortabele procedure die ik oprecht aan iedereen aan kan en wil raden. Want ik weet hoe frustrerend het voor ons vrouwen is om altijd maar in de weer te zijn met gladde benen en dergelijke. Als je nog vragen hebt die ik kan beantwoorden dan doe ik dat graag. Door mijn laserontharing ervaring ben ik eenvoudig weg enorm enthousiast geraakt over dit fenomeen en ik wou dat ze dit jaren eerder hadden uitgevonden. Hoe fijn zou het geweest zijn als ik een laserontharing ervaring had gehad toen ik nog 20 was.

 De vele voordelen van permanent ontharen

Verdere voordelen zijn natuurlijk dat de procedure op de lange termijn aanzienlijk goedkoper is dan waxen of scheren. Dat is omdat de procedure de haren permanent verwijderd en je dus niet elke maand terug hoeft te komen. Door mijn laserontharing ervaring ben ik voorlopig klaar met ontharen en dat scheelt aanzienlijk in de portemonnee. Verder is het ontharen met behulp van de laser goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik door mijn laserontharing ervaring met totaal andere ogen ben gaan kijken naar techniek en lasertechniek. Het is voor mij een wereld die opnieuw voor me open gaat. Het is volstrekt veilig en huid vriendelijk en levert geen irritatie op. Het is dezelfde laserontharing ervaring die me nu beter doet voelen. Ik zit lekkerder in mijn haarloze vel en ben gemotiveerd om mijn laserontharing ervaring hier met mijn lezers te delen. Ik ben dan ook heel erg nieuwsgierig naar jullie laserontharing ervaring. Dus als jullie die met mij willen delen zou ik dat erg op prijs stellen. Tevens ben ik natuurlijk nieuwsgierig of mijn laserontharing ervaring er toe gaat bijdragen dat één van jullie die dit nu leest de overstap gaat maken naar de laser. Ik ben van mening dat iedereen die dit leest en overstapt op ontharen via de laser nooit meer over zal stappen op scheren of waxen. Het biedt gewoonweg teveel voordelen en de het bespaart enorm veel energie, kosten en tijd. Hoe dan ook, ik eindig hierbij mijn relaas over het mijn ontharingservaring. Ik hoop dat iedereen die dit leest er iets positiefs uit kan halen en mochten er nog vragen zijn dan wil ik die met veel plezier beantwoorden.