Een goede business coach inhuren

Heeft u een bedrijf en bent u de baas over veel mensen? Dan kan het soms lastig zijn om de invloed te behouden op die mensen. Het is namelijk belangrijk dat u als baas een goede invloed heeft op de mensen die voor u werken. Als mensen namelijk niet naar u luisteren of dat ze niet goed kunnen bepalen of u wel een goede baas bent, kan u de invloed over deze mensen verliezen. Dat is natuurlijk het laatste dat iemand wilt. Daarom is het belangrijk om uw invloed te behouden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Sommige mensen hebben het al in zichzelf zitten dat ze “macht” over iemand kunnen hebben. Ze kunnen makkelijk mensen beïnvloeden en daardoor kunnen ze ook een goede baas zijn. Maar anderen kunnen hier juist problemen mee hebben. Dit is het moment om een goede business coach in te huren. Een business coach kan u er namelijk bij helpen om uw invloed weer terug te krijgen. Een business coach is er in gespecialiseerd om mensen te helpen die moeite hebben in hun werk. Dit kan liggen aan persoonlijke eigenschappen of dat iemand iets heeft meegemaakt met de mensen waarmee ze werken waardoor hij of zij de invloed op diegene verliest. Invloed is, als het om leiderschap gaat, onmisbaar. Als leider is het belangrijk om verschillende eigenschappen centraal te stellen. Een business coach kan erbij helpen om deze eigenschappen te trainen en beter te maken. Een business coach die in Nederland actief is en u hierbij kan helpen is Eelco Smit. Hij is een personal coach en een business coach en bij hem kunt u terecht voor dit soort zaken. Hij benadrukt dat invloed hand in hand gaat met psychologisch overwicht. Psychologisch overwicht is niet het enige. Overwicht in aantallen benadrukt hij ook als factor. Als u een goede leider wilt worden dan kan business coach Eelco Smit u erbij helpen om het psychologische overwicht in een groep te kunnen verbeteren. Als u naar de website gaat van Eelco Smit dan kunt u zien wat deze business coach allemaal in huis heeft. Als u wilt weten wie Eelco zelf is dan kunt u dit ook op de website vinden. Zit u te twijfelen of u een business coach of een personal coach nodig heeft? Ga dan naar de website en klik op het kopje “Personal of Business?”. Op deze pagina vindt u de specificaties van de verschillende coaches en hieruit kunt u dan een keuze maken. Bent u geïnteresseerd of benieuwd in het werk van deze business coach? Neem dan contact op met Eelco Smit of maak een afspraak. Als u op het kopje “Contact” klikt dan kunt u een telefoonnummer vinden. Hiermee kunt u telefonisch contact opnemen. Als u graag een email wilt sturen, dan kunt u het contactformulier het beste invullen. Als u hier aangeeft waarvoor u business coach Eelco nodig heeft, dan kan hij kijken wat hij voor u kan doen.

Hoe gaat een business coach te werk?

Elke business coach heeft eigen manieren van werken. Er zijn allerlei technieken om het leiderschap van iemand te kunnen verbeteren. Elke business coach gebruikt andere manieren waardoor het belangrijk is om goed te kijken welke business coach het beste bij u past. Eelco Smit heeft diverse manieren waarmee hij met u aan de slag kan gaan. Een van de theorieën die hij vaak gebruikt is de theorie van professor Robert Cialdini. Hij werkte 6 technieken uit. Deze technieken zijn niet alleen toepasbaar op het leven in uw werk, maar die ook in uw privé leven toepasbaar zijn. Deze 6 “geheimen” zoals business coach Eelco Smit ze noemt, zijn de volgende:

  • wederkerigheid
  • commitment & consistentie
  • sociale bevestiging
  • sympathie
  • autoriteit
  • schaarsheid

Met wederkerigheid wordt bedoeld dat als u anderen iets geeft, dat u dan wat terug krijgt. Commitment & consistentie gaan over het vormen van een wereldbeeld. Sociale bevestiging kan ook bekeken worden als macht van de massa. Mensen zijn namelijk snel geneigd om de kudde achter na te lopen waardoor het belangrijk is om deze massa te kunnen volgen. Als leider is het ook belangrijk om sympathie te tonen voor de mens en andere zaken. Autoriteit gaat om zelfvertrouwen. Als u iemand bent die leider is en veel zelfvertrouwen uitstraalt, dan kunt u erop bouwen. Mensen kunnen dan sneller tegen u op kijken omdat u dan zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast is schaarsheid ook een belangrijk element. Het is namelijk bewezen dat mensen op zoek zijn naar dingen die zeldzaam zijn.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar meer informatie over de werkwijze van business coach Eelco Smit? Neem dan contact op en maak een afspraak. Als u namelijk niet zeker weet of u training nodig heeft van een coach, dan is het misschien goed om eerst er een keer over te praten. Als u uit een gesprek heeft opgemaakt dat het misschien toch handig is om een coach in te huren, dan kunt u altijd bij Eelco Smit terecht. Lees vooral ook alles dat op de site staat. Hier kunt u namelijk al veel tips en trucs vinden waar u mee aan de slag kunt, zonder een coach in te huren. Als u zelf al leest dat u dingen kunt verbeteren, neem dan contact op om een afspraak te maken. Wellicht kunt u dan erg veel verbeteren aan uw leiderschap en gedrag op uw werk. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op.