Leven in harmonie met het universum via de law of attraction

Wie goed doet, goed ontmoet, Karma, de law of attraction, het zijn allemaal frasen of ideeën die 1 en dezelfde waarheid uitdrukken. Deze waarheid bestaat erin dat wij als mensen niet afgesloten zijn van het universum. Er is altijd sprake van een wisselwerking die je kunt waarnemen. Het idee van de law of attraction is dan ook dat jouw overtuigingen, gevoelens en ideeën als een soort baken functioneren om bepaalde elementen aan te trekken. Het meest simpele en algemene voorbeeld is een positieve instelling of een positief gemoed. Een dergelijke mindset leidt er toe dat je ook positieve resultaten aantrekt. Dit klinkt misschien heel abstract en vaag, maar denk maar eens aan het effect van een glimlach. Als je je goed voelt, dan glimlach je ook sneller. Doordat je lacht, ontstaan er in je lichaam allereerst bepaalde stofjes, (endorfines) die een positieve impact hebben op je humeur. Verder kom je in aanraking met andere mensen die worden geconfronteerd met jouw positieve instelling dankzij je glimlach. Jouw positiviteit heeft daardoor impact op anderen die bijvoorbeeld terug glimlachen of misschien wel iets positiefs voor jouw kunnen betekenen. Als je gezicht op onweer staat, dan kun je ook verwachten dat je een spreekwoordelijke blikseminslag aantrekt. Dat is de law of attraction, want je trekt aan wat je voelt of uitstraalt. Karma is het idee dat je als het ware met gelijke munt wordt terug betaald. Dus als je goed doet, dan ontmoet je goed en dat is dan ook gelijk de derde uitspraak van hierboven. Dit inzicht maakt dat je op een meer harmonieuze wijze kunt leven in de wereld en in het universum. Weten hoe de wereld werkt, weten welke overtuigen jouw blokkeren en weten hoe je op een positieve manier in het leven kunt staan, kan ertoe bijdragen dat je ook echt je eigen leven leidt. Dit kun je leren via Cosmic Life. Het probleem is dat men te beperkt kijkt naar het idee van je eigen leven leiden. Het is niet zo dat je puur moet kijken naar je eigen individuele egoïstische wensen. Er is op zich niks mis met egoïsme, want we willen ons eigen geluk. Maar we zijn geen geïsoleerde eilandjes die functioneren zonder ingebed te zijn in een groter geheel. Dus om dat individuele geluk te bereiken, moet je open staan voor het kosmische geluk. En dat is een kwestie van jezelf openstellen en de blokkades verwijderen. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken en daarom kun je terecht bij Cosmic Life. 

Vind je centrum via de law of attraction

Het idee van de law of attraction is dus zeker niet nieuw. Het is een moderne invulling van een waarheid die al veel langer onder verschillende noemers bekend is onder de mensen. De law of attraction is dan ook zeker geen new age fenomeen dat nu opeens populariteit geniet. Door te beseffen dat er een wisselwerking bestaat tussen jou, je innerlijk, je gevoelens en je overtuigingen en de kosmos om je heen, kun je makkelijker je centrum vinden. Dat is de kracht van de law of attraction. 

Kijk op cosmiclife.nl voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de law of attraction of gerelateerde onderwerpen, dan kun je terecht op de site van cosmiclife.nl. Hier vind je informatie in de vorm van: 

  • Coaching
  • Webinar
  • Testimonials