Professionaliseer met IPMA C training

academy.aetsveld - IPMA C training

Binnen jouw professionele carrière heb je waarschijnlijk al de nodige stappen genomen. Je wilt altijd de mogelijkheid hebben om hogerop te komen en dat betekent dat je jezelf altijd zult moeten uitdagen en verbeteren. Heb jij de functie als projectmanager? Volg dan de IPMA C training om jezelf verder te professionaliseren. Bij Van Aetsveld Academy, waar je de IPMA C training het beste kunt volgen, vinden ze het het belangrijk dat jij tijdens het volgen van de opleiding ook je persoonlijke leerdoelen ontwikkelt en verbetert. Voordat je aan de IPMA C training begint, heb je dan ook een persoonlijk intakegesprek met een van de ervaren coaches. Tijdens dit gesprek wordt er bepaald wat voor jou een goed doel is om na te streven. Het kan zijn dat je dit natuurlijk zelf al weet, maar mocht dit niet het geval zijn, dan helpt de coach je hier graag bij. Aan de hand hiervan wordt dan jouw leertraject samengesteld. Dit is dus een goed begin van jouw IPMA C training. Andere voordelen zijn:

  • de uitgebreide leeromgeving
  • de slagingsgarantie
  • jouw persoonlijke coach voor het theorie- en assessmentdeel
  • de focus op jouw professionalisering

Het volgen van een algemene training zal je misschien verder helpen binnen jouw vakgebied, maar bij Van Aetsveld Academy vinden ze het belangrijk dat je alles uit de training haalt wat erin zit. Door je te richten op jouw eigen professionalering binnen iedere stap van de opleiding heb je een veel grotere kans van slagen en kun je de stof ook veel beter toepassen in de praktijk.

Meer doen met de IPMA C training

Er is natuurlijk een reden waarom jij kiest voor het volgen van de IPMA C training. De kans is groot dat je al een doel voor ogen hebt en dat je daarom op zoek bent naar een opleiding die daarbij past. Met de IPMA C training heb je gevonden wat je zocht. Je kijkt binnen deze cursus niet alleen naar de theorie die jou in de praktijk een stuk verder zal brengen, maar ook ontwikkel je jezelf op een persoonlijk vlak. Je krijgt je eigen coach die je hierbij zal ondersteunen. De trainers die je tijdens deze opleiding krijgt zijn ervaren mensen uit de praktijk. Ze hebben meer dan 15 jaar als projectmanager gewerkt en weten dus precies waar ze het over hebben. Ook dit zal jou een stuk verder helpen bij het opnemen en toepassen van de theorie. De groepen waarin gewerkt wordt zijn klein en bevatten maximaal 12 deelnemers. Dit zijn genoeg mensen om je ervaring en kennis mee te delen, maar er is dus ook genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht wanneer dat nodig is.

De inhoud van de IPMA C training

De IPMA C training is te volgen in verschillende vormen. Je kunt kiezen voor zelfstudie, waarbij je individueel de theorie leert. Het is belangrijk dat je een enorme discipline hebt om zelfstandig met de lesstof aan de slag te gaan. Daarnaast kun je de klassikale training volgen en een verkorte cursus. Afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt en ook de hoeveelheid tijd die jij in de cursus kunt stoppen kies je voor een van de mogelijkheden. Jouw persoonlijke coach kan je dus ook helpen met het maken van een keuze die het beste past bij jouw situatie. Naast het volgen van klassikale lessen bij de klassikale training en de verkorte cursus, heb je ook toegang tot de online leeromgeving. Hier vind je meer informatie die handig voor je is en die je zal helpen om de IPMA C training met succes af te ronden.