Start vandaag nog een site met WordPress

Voor wie een website heeft is het een goed idee om eens te ontdekken of u hiervoor WordPress zou willen gaan gebruiken. Miljoenen mensen van over de hele wereld maken al gebruik van WordPress. Het is een zeer populair middel met ongekend veel mogelijkheden. Waarvoor u het gebruiken kunt? Bijvoorbeeld voor het starten met bloggen, maar ook voor het starten van een webshop. U kunt bijvoorbeeld via E-commerce heel eenvoudig een webshop starten, zonder dat u kennis hoeft te hebben van programmeren. Alles wordt eigenlijk voor u geregeld. Het enige wat u echt nodig heeft is de juiste webhost. Daarvoor gaat u naar Transip.nl. Kiest u voor het New Webhosting L pakket? Dan krijgt u onder andere het volgende:

  • Onbeperkt dataverkeer
  • 50 e-mailboxen
  • 10 databases

Bloggen via WordPress om een groter publiek te bereiken

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is geworden om op te vallen in de massa. Tegenwoordig heeft eigenlijk iedereen wel een website, dus het is essentieel om net even anders te zijn dan anderen. In de periode dat ik ziek was ben ik om die reden zelf gestart met bloggen. Het was voor mij op dat moment niet meer mogelijk om te werken. Dat zou een jaar of 2 duren vanaf dat moment. Ik wilde toch graag mijn kennis delen met de wereld en ondertussen er ook voor zorgen dat men mij niet zou vergeten. Ik vond in bloggen via WordPress de perfecte manier om contact te onderhouden met mijn klanten en potentiële klanten. Ik had al even een website via WordPress, maar nog niet eerder had ik eraan gedacht om te gaan bloggen. Ik beleefde er veel plezier aan om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven. Zo kon ik ruiters helpen die met bepaalde problemen zaten. Het bloggen deed ik gewoon vanuit bed. Soms moest ik tussendoor even stoppen met schrijven, omdat het teveel energie kostte. Toch was er geen makkelijkere manier om te communiceren met een groot publiek. Ik merkte al snel dat mijn site hier ook erg bij gebaat was. Nog steeds schrijf ik met enige regelmaat blogs. En nog steeds krijg ik mailtjes binnen van mensen die met bepaalde vragen zitten. Steeds vaker komt het ook voor dat mensen contact met mij opnemen om een les af te nemen op basis van een blog van mij die ze hebben gelezen. Het kost mij ook niet al teveel moeite om onderwerpen te bedenken. Meestal blog ik gewoon wanneer ik al een tijdje rondloop met een bepaald vraagstuk. Dan giet ik het in een blog en deel ik het via de sociale media. Het bloggen via WordPress heeft er trouwens voor gezorgd dat mijn website regelmatig bovenaan staat wanneer men zoekt op bepaalde trefwoorden. Interessante blogs worden zomaar duizenden keren gelezen. Het is dus zeker mogelijk om door te bloggen via WordPress een groot publiek op te bouwen. Ik zou het iedereen aanbevelen. Waarom via WordPress? Omdat het ontzettend makkelijk is in gebruik, maar bovenal omdat het zo ontzettend veel mogelijkheden heeft. Er zijn vreselijk veel verschillende plugins en widgets om gebruik van te maken om de site om te toveren tot een responsive webdesign.

Vraag een domeinnaam aan

Het is wel handig om een eigen domeinnaam aan te vragen wanneer u ook gebruik wilt maken van WordPress. Het heeft namelijk ook een gratis versie, maar daar zijn de mogelijkheden enorm beperkt van. Daarbij staat het niet bepaald professioneel om geen eigen domeinnaam te hebben als bedrijf. Ga snel naar de site Transip.nl om te ontdekken hoe voordelig u uit kunt zijn. U kunt hier gelijk het gewenste pakket bestellen en afnemen.