Afvallen in Rotterdam onder begeleiding van Diëtistenpraktijk Rijnmond

Op de website dietist-rijnmond.nl kun je terecht voor begeleiding bij afvallen in Rotterdam en omgeving. Ik ben Marieke en ik spreek uit ervaring als ik zeg dat afvallen in Rotterdam met de diëtist van deze praktijk een echte aanrader is. Ik ben een van die mensen die al zijn hele leven met gewicht aan het worstelen is, maar sinds ik ben gaan afvallen in Rotterdam met de hulp van een diëtist, is dat toch echt wel veranderd. Veel mensen vragen mij hoe dat zo gekomen is, en daarom deel ik graag mijn verhaal. Ik gun het namelijk iedereen om zo veel sprongen te maken naar een gezonder lichaam en daarom ook simpelweg een gelukkiger leven. Afvallen in Rotterdam doe je met de hulp van iemand die echt weet wat gezond eten is, maar ook iemand die kijkt naar jou als mens en jouw persoonlijke situatie. De eerste stap die er altijd wordt gezet als je de hulp vraagt van de diëtist is een check-up. Dat wilt zeggen; hoe staat mijn lichaam ervoor en wat zijn de verhoudingen vet- en spiermassa. Ieder lichaam zit anders in elkaar en reageert ook anders op voeding. Het is dan ook zaak om er voor te zorgen dat je aan de slag gaat met jouw situatie en dat er altijd in ogenschouw wordt genomen dat die situatie heel persoonlijk is. Afvallen lukte me in Rotterdam pas toen ik de hulp inschakelde van Diëtistenpraktijk Rijnmond en daar ben ik nog altijd erg dankbaar voor. Waar ik last van had? Het is een rijtje, maar ik zal een paar klachten noemen:

  • Om te beginnen, overgewicht. Ik woog tussen de vijf en tien kilo te veel;
  • Ik was vaak moe en lusteloos. Weinig energie om dingen te ondernemen;
  • Veel last van een opgezette buik en vocht vasthouden.

Afvallen in Rotterdam hielp mij van mijn fysieke klachten af

Boven vermelde klachten waren aan de orde van de dag voor ik begon met afvallen in Rotterdam onder de juiste begeleiding van de diëtist. Ik vind het nog altijd wel moeilijk om te geloven dat het afvallen in Rotterdam me niet alleen maar heeft geholpen om op de lange termijn gewicht te verliezen, maar dat het me ook heeft geholpen om van zo veel fysieke ongemakken af te komen. Achteraf gezien, met al het inzicht dat ik heb gekregen in mijn eigen gewoonten, begrijp ik wel beter waardoor ik zo veel klachten had. De uitspraak ‘je bent wat je eet’ die ik natuurlijk wel kende, kwam wel in een ander licht te staan doordat ik zo veel kennis opdeed. Dat vind ik nog altijd een van de meest waardevolle punten van de begeleiding, dat er zo veel kennis met je wordt gedeeld waar je echt heel erg veel aan hebt.

Afvallen zonder stress

Een van de belangrijkste dingen die ik je over mijn ervaring met afvallen in Rotterdam kan vertellen, is dat ik helemaal geen stress ervoer tijdens het afvallen. Dat was wel degelijk het geval wanneer ik zelf pogingen aan het ondernemen was om af te vallen. Ik raakte altijd helemaal in de stress van alle tegenstrijdige informatie die ik online kon vinden. Ik wist niet meer wat onder of boven was en welke dingen ik nu wel of niet moest eten. Ik werd er helemaal akelig van tot dat ik eindelijk aan de slag ging met iemand die me kon begeleiden met afvallen in Rotterdam op de juiste manier. Wil je zelf ook deze ervaring. Neem dan contact op met de diëtist en ervaar zelf de positieve veranderingen die je kunt realiseren.