Ik volgde hier een rijvaardigheidscursus motor

Drie jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en sindsdien ben ik heel erg veel op de weg te vinden wanneer het mooi weer is. Ik vind het heerlijk om lekker op de motor uit te waaien en ik maak dan ook vaak lange tochten. Ik merk echter wel dat je als motor erg kwetsbaar bent in het verkeer en vandaar dat ik er alles aan doe om altijd zo veilig mogelijk te rijden. Een tijd geleden kreeg ik via via te horen dat je tegenwoordig ook een rijvaardigheidscursus motor kunt volgen wanneer je je rijbewijs al gehaald hebt. Tijdens een dergelijke rijvaardigheidscursus motor ga je dan namelijk nog een keer de speciale vaardigheden bij langs en ook kan een instructeur je algehele rijstijl bekijken. Dat is voor mij heel erg prettig om te doen omdat ik de veiligheid in het verkeer heel erg belangrijk vind en ik heb mij daarom meteen opgegeven voor een rijvaardigheidscursus motor via Verkeerstraining.nl. Deze site kende ik niet, maar ik zag dat ze hier een heel goede rijvaardigheidscursus motor aanboden en daar had ik meteen wel oren naar. Mocht u daarom ook graag een rijvaardigheidscursus motor willen komen volgen, dan raad ik u aan om dat via Verkeerstraining.nl te doen omdat men mij in ieder geval heel erg veel heeft weten bij te brengen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik ben daarom ook blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan. Ik zal u in het onderstaande uitleggen hoe mijn cursusdag eruit zag en wat ik tijdens deze dag allemaal aan interessante inzichten opgedaan heb. Ik raad u in ieder geval van harte aan om even naar de site Verkeerstraining.nl te komen kijken om te zien wat men hier allemaal voor u zou kunnen betekenen.

Ik rij nu nog beter dankzij deze rijvaardigheidscursus motor

Het fijne aan de rijvaardigheidscursus motor van Verkeerstraining is dat deze rijvaardigheidscursus motor maar een dag duurt. Gedurende deze dag leer je heel veel extra vaardigheden en word je dus een nog betere bestuurder van je motor. De dag begon om negen uur met de behandeling van een aantal specifieke verrichtingen. Ik heb bijvoorbeeld altijd moeite om mijn motor te keren waar weinig ruimte is en vandaar dat wij dit gingen oefenen. Vervolgens gingen we kijken naar mijn stuurgedrag, was dit goed genoeg? Kon het wat strakker? Ik kreeg heel goede adviezen van de instructeur en hierdoor voel ik mij momenteel een stuk zekerder op de motor zitten. ’s Middags hebben we een gratis lunch gekregen en nadat we dit genuttigd hadden, zijn we een tocht gaan maken op de motor waarbij de instructeur ons van de nodige adviezen en aanwijzingen voorzag. Zo lette hij bijvoorbeeld op hoe wij door de bochten gingen, en werd ook aandacht geschonken aan ons kijkgedrag op de weg. Als motorrijder moet je namelijk ver vooruit kijken en de instructeur gaf tips over hoe wij dit het beste konden doen. Ik heb de hele middag al bijzonder leerzaam ervaren en ik zou iedere motorrijder deze rijvaardigheidscursus motor dan ook van harte willen aanbevelen. Ik voel me nu namelijk veel zekerder op de weg.

Ik krijg dankzij deze training, korting op mijn verzekering

Omdat ik deze training heb gevolgd, en omdat ik daar een certificaat voor heb gekregen, kon ik dit laten zien bij mijn verzekering waardoor ik een korting kon krijgen op mijn premie. Kortom:

  • deze training zorgt voor een nog betere voertuigbeheersing
  • ik krijg nu korting op mijn motorpremie
  • ik raad deze training iedereen van harte aan

Kijk snel op Verkeerstraining.nl.