Het gemak van haarwerken

Voor veel mensen is kaalheid een groot probleem. Het knaagt aan het zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je met minder plezier door het leven gaat. Mannen zijn over het algemeen voorbereid op het feit dat ze op een dag hun haar kwijtraken, maar bij vrouwen ligt dit anders. Wanneer een vrouw haar mooie haren verliest kan dit als een grote schok komen. Veel mensen wachten te lang met het regelen van een haarstuk, omdat ze bang zijn voor de gevolgen. Veel mensen focussen op de negatieve emotie van het verliezen van het eigen haar, zonder zich te realiseren dat met goede haarwerken hier amper iets van terug te zien is. Haarwerken zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten; binnen de kortste keren heb je weer het kapsel hebt dat je altijd hebt gehad. Welke typen haarwerken kom je vaak tegen?

  • Crown extensions
  • Haarstuk
  • Fullcap haarwerken
  • Hair extensions

Crown extensions worden met name gebruikt om het eigen haar een beetje aan te vullen. Deze haarwerken zijn bedoeld om te verhullen, niet om te vervangen. Wanneer het haar op bepaalde plaatsen wat minder vol is kunnen crown extensions deze leegte opvullen. Het maakt niet uit waar het haarverlies optreedt, de extensions kunnen zowel bovenop het hoofd als aan de zijkanten bevestigd worden. Het eigen haar wordt met behulp van een elastische draad aan de extensions vast gemaakt. Deze methode is pijnloos en de haren blijven uitstekend zitten. Hiernaast is het ook mogelijk om te werken met een tapebevestiging. De haren worden dan aan het eigen haar vastgeplakt. Ook deze tape blijft perfect zitten en laat niet los. Het is dan ook een misverstand dat je geen actief leven zou kunnen leiden met haarwerken. Met crown extensions kun je hardlopen, actief bewegen en zwemmen zonder dat je hier enige hinder van ondervindt! Wanneer je besluit om deze haarwerken te dragen is het wel belangrijk om regelmatig even langs te gaan bij je kapper. Je eigen haar groeit uiteraard gewoon door en dit kan de vorm van de extension aantasten. Wanneer het eigen haar door het opgeplakte haar groeit geeft dit natuurlijk een raar beeld. Op http://www.movehs.nl/ vind je de mooiste crown extensions tegen de laagste prijzen. Op de site vind je een groot assortiment en krijg je veel meer inzicht in het dragen van haarwerken. Heel veel haarwerken kunnen bovendien op maat worden gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op jouw hoofdhuid. Neem vandaag nog een kijkje!

Haarwerken; fullcap of haarverlenging

Andere vormen van haarwerken zijn de fullcap en de verlenging. Een fullcap is een mooie term om aan te geven dat het hele hoofd kaal is en dat alles dus bedekt moet worden. In de volksmond wordt dit type haarwerk ook wel een pruik genoemd. Een fullcap moet soms worden aangemeten bij ziekte of na brand, waarbij de hoofdhuid beschadigd is geraakt. Bij deze haarwerken is draagcomfort ontzettend belangrijk. Je hebt het haarstuk altijd op en dus moet dit erg comfortabel aanvoelen. Deze haarwerken kunnen zowel permanent als semipermanent worden geleverd Het verschil tussen beide vormen is vrij logisch: de één kun je afzetten terwijl de andere in principe continue op je hoofd blijft zitten. Met de permanente variant kun je bijvoorbeeld ook slapen. Bij dit type haarwerk is het belangrijk dat men niet ziet wat er onder het haar zit. Daarom is het belangrijk om de contourlijn mooi af te werken met een lacefront. Met een lacefront is de overgang tussen haar en hoofdhuid eigenlijk niet meer te zien! Haarverlenging is bij de meeste dames welbekend. Veel vrouwen kiezen ervoor om hun haar net iets langer te maken met behulp van extensions. Sommige vrouwen vinden dit mooi, anderen doen het puur omdat ze het leuk vinden. Ook in haarwerken kunnen extensions worden toegevoegd. Dit kan bij een eventuele aanschaf erg voordelig zijn. Zoals je misschien weet wordt de prijs van een haarwerk met name bepaald door de lengte van het haar. Zeker wanneer dit onbehandeld echt haar moet zijn kan de prijs flink oplopen. Wanneer je kiest voor een minder lange pruik met extensions kun je toch een flinke lengte bereiken, zonder dat je hier veel meer voor betaalt. Een slimme manier dus om toch het effect te krijgen wat je zoekt, zonder direct de hoofdprijs te betalen!

Maak er iets van

Het is ongelofelijk vervelend om je haar te verliezen, maar je hoeft niet bij de pakken neer te zitten. Er zijn tientallen mooie haarwerken beschikbaar, in allerlei stijlen, waar je snel een keuze uit kunt maken. Bepaal van tevoren goed of je een Fullcap nodig hebt of ook met crown extensions uit de voeten kan. In de eerste plaats scheelt dit veel geld, maar hiernaast is het ook belangrijk om je fijn te voelen met het haarwerk dat je uiteindelijk op je hoofd zet. Veel mensen hebben nog dat oude beeld van een lelijke pruik die van je hoofd valt. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Met de haarwerken van http://www.movehs.nl/ weet je zeker dat je echte kwaliteit krijgt waar je lang mee uit de voeten kunt. De haarwerken vallen niet af en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Als je dan toch een pruik op moet dan moet het maar zo! Neem vlug een kijkje op bovenstaande site en bepaal wat voor jou de beste opties zijn. Je kunt hiernaast natuurlijk altijd contact opnemen met een ervaren medewerker om een persoonlijke vraag te stellen!