Zou u aan uw assertiviteit willen werken?

Ik heb de laatste maanden met enige regelmaat te horen gekregen op mijn werk dat ik wel wat assertiever zou mogen zijn. Ik heb namelijk een vragenlijst over mijn collega’s moeten invullen en zij dus ook over mij. Daaruit kwam herhaaldelijk naar voren dat ik mijn werk heel goed doe, maar dat het nog beter zou worden wanneer ik wat assertiever durfde te zijn. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om aan mijn vaardigheden te werken want ik wist wel dat ik niet moest gaan zitten wachten totdat ik deze vaardigheden ineens zou kunnen. Ik moest daar actief aan gaan werken en daarom ben ik gaan kijken of ik een training assertiviteit kon vinden. Ik heb toen gelijk wat assertiviteit getoond en ik ben op het internet gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik aan mijn assertiviteit wilde gaan werken. Ik heb toen gezien dat wanneer ik naar de site van Assertief.nl zou gaan, ik daar heel veel mogelijkheden kon vinden om een cursus assertiviteit te volgen. Ik heb daarom gekeken wat ik tijdens deze cursus assertiviteit allemaal zou leren en hoe meer ik las, hoe enthousiaster ik werd. Het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag in de leer wilde en ik heb toen gelijk gekeken wanneer ik kon beginnen met de training assertiviteit. Ik was blij om te zien dat ik niet lang hoefde te wachten en ik kan u daarom ook aanraden om ook een keer te gaan kijken op deze site wanneer u ook wel het een en ander zou willen verbeteren aan uw assertiviteit. Ik heb gemerkt dat het namelijk echt een heel goede stap is. Ik vond het vroeger nooit fijn om mijzelf op de voorgrond te plaatsen omdat ik het vervelend vond om ruimte in te nemen, maar dankzij deze assertiviteit training heb ik geleerd dat ik niet bang hoef te zijn om het initiatief te nemen. Sterke nog, wanneer je dit doet, kun je er bijna zeker van zijn dat dit gewaardeerd wordt. Genoeg reden dus om om ook even in de pen te klimmen om andere mensen even op deze mogelijkheid te wijzen. 

Deze cursus assertiviteit heeft mij veel opgeleverd

Ik gaf het in het voorgaande al aan: ik heb heel veel aan deze cursus assertiviteit gehad en ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om mijzelf op dit vlak te ontwikkelen. Ik merk namelijk dat ik nu meer assertiviteit toon op mijn werk, maar dat ik er prive ook de vruchten van pluk. Ik ben daarom heel blij dat ik deze stap gezet heb en ik kan iedereen aanraden om ook een keer een assertiviteit training te gaan volgen. Surf daarom ook nog even naar Assertief.nl. 

Wilt u zich ook even inschrijven? 

Mocht u zich ook graag willen inschrijven voor een training, dan kunt u:

  • Even naar Assertief.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u al snel kunt beginnen 

Ik ben blij dat ik nu echt assertiviteit geworden ben. Ik had nooit verwacht dat dat zo goed te realiseren zou zijn bij mij. 

Lees meer…