TENA Lady, de oplossing bij incontinentie

Veel vrouwen ervaren ongewenst urineverlies. Dit kan op de meest onverwachte momenten opspelen en slechts enkele keren opspelen. Ook kan het zijn dat u last hebt van meer chronische incontinentie, waarbij u regelmatig te maken krijgt met urineverlies. Hierbij kan het gaan om enkele druppels die u verliest, echter kan het ook zijn dat u hele scheuten aan urine verliest of zelfs een groot deel van uw blaasinhoud. Goede producten met een betrouwbaar absorptievermogen zijn dan onmisbaar. Met TENA Lady komt u een heel eind, aangezien deze producten specifiek gericht zijn op het bieden van een effectieve oplossing. Voor elk ongemak tijdens periodes van incontinentie kunt u vertrouwen op het ruime assortiment aan incontinentiemateriaal.

Marktleider op gebied van urineverlies

Incontinentie is een vervelend probleem waar zeker 1 op de 5 vrouwen in Nederland mee te maken krijgt. Ongeacht uw leeftijd kan het ineens optreden. Verschillende oorzaken kunnen hier de aanleiding toe zijn. TENA staat wereldwijd bekend als marktleider als het aankomt op producten die helpen bij urineverlies. U ervaart zo aanzienlijk minder hinder van het ongewenste urineverlies, doordat de producten van TENA Lady u drievoudige bescherming bieden. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken dat u doorlekt als u flink wat urine verliest en ook zult u zich droog en fris blijven voelen gedurende de dag. Bovendien zijn de producten dusdanig vormgegeven dat u geen nare geurtjes zult bemerken. Alles wat u zoekt in een product dat helpt bij urineverlies.

Het juiste TENA Lady product kiezen

Er is een ruim assortiment aan producten beschikbaar binnen de TENA Lady lijn voor vrouwen. Afhankelijk van hoeveel urine u verliest, kunt u bepalen welk product het beste aansluit bij uw situatie. Hoe meer urine u verliest, des te beter zal het absorptiemateriaal voor incontinentie moeten werken. U kunt kiezen voor inlegkruisjes bij weinig urineverlies, terwijl de TENA Pants meer bescherming bieden juist bij zwaarder urineverlies. In alle situaties kunt u erop rekenen dat de producten optimaal bescherming bieden tegen de mate aan incontinentie die bij u aanwezig is. Alle producten zijn uitgebreid getest, waardoor hun effectieve werking met zekerheid is vastgesteld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wereldwijd duizenden vrouwen op deze productlijn vertrouwen. Een compleet overzicht van alle TENA Producten treft u hier aan.

Assortiment aan TENA Lady producten

De producten binnen de TENA Lady lijn zijn ingedeeld in verschillende groepen, gerangeerd op mate van absorptie. Hierdoor kunt u heel eenvoudig kiezen welke het meest geschikt zullen zijn voor de mate aan incontinentie waarmee u te maken hebt. Bij licht urineverlies kiest u voor TENA Discreet inlegkruisjes of TENA Discreet verbanden. Deze zijn elk in drie varianten verkrijgbaar en beschermen uitstekend als u niet heel veel urine verliest. Indien u iets meer urine verliest, kunt u dit heel eenvoudig opvangen met TENA Lady Pants of TENA Pants. Hierbij draagt u een heus broekje met dat daarin absorptiemateriaal dat wat zwaarder urineverlies kan opvangen. Deze voelen als normaal ondergoed en kunnen goed gebruikt worden tijdens het sporten. Daarnaast zijn er nog TENA Flex, TENA Slip, TENA Comfort en TENA Stretchbroekjes, die eveneens voor zwaarder urineverlies kunnen worden gebruikt.

Optimaal comfort en vrouwelijkheid

Urineverlies kan een heel onprettig en onaangenaam gevoel geven. Niets is vervelender dan dat een vochtig gevoel u voortdurend attent maakt op een incontinentieprobleem. Met de producten van TENA Lady voelt u zich te allen tijde fris en droog en behoudt u uw gevoel voor vrouwelijkheid. U zult nauwelijks nog doorhebben dat u urine verliest, aangezien dit zorgvuldig en discreet wordt opgevangen met het incontinentiemateriaal in deze productlijn. De producten zijn in zowel witte als zwarte kleur verkrijgbaar, zodat u zich altijd stijlvol voelt. U ervaart geen enkel ongemak meer als u kiest voor een geschikte variant van de TENA Lady producten.