Zou u ook baat kunnen hebben bij loopbaancoaching?

Ik heb al lange tijd een drukke baan en soms denk ik dat ik wel toe ben aan een nieuwe uitdaging. Ik merk namelijk dat ik wel altijd heel druk bezig ben, maar dat ik niet altijd het idee heb dat ik ergens naartoe aan het groeien ben. Dat had ik in het begin van mijn carriere nog wel en ik merk dat sinds ik dit gevoel niet meer heb, ik niet meer heel erg gemotiveerd ben om door te werken. Aangezien ik nu nog jong ben, leek dit mij een heel goed moment om te zorgen dat ik iets anders zou gaan doen, maar hoe ik dat moest doen, was mij totaal onduidelijk. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om aan loopbaancoaching te gaan doen want ik had van veel mensen gehoord dat loopbaancoaching heel veel goeds kan opleveren. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer ik aan loopbaancoaching wilde gaan doen en ik heb toen gezien dat ik op de site groeiatelier.nl interessante mogelijkheden kon vinden. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden beschikbaar voor mensen die aan loopbaancoaching willen doen en ik heb daarom al snel even contact met deze mensen opgenomen. Ik heb toen aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging in mijn werk, maar dat ik geen idee had waar ik deze uitdaging moest gaan zoeken. Ik heb toen te horen gekregen dat loopbaancoaching heel goed voor mij zou kunnen werken en daarom heb ik meteen een afspraak gemaakt met deze mensen zodat ik al heel snel aan mijn loopbaancoaching kon beginnen. Ik heb toen gemerkt dat deze mensen heel professioneel te werk gaan. Wat ik vooral fijn vond, was dat zij het helemaal niet raar vinden dat je aan loopbaancoaching gaat doen terwijl je al een goede baan hebt. Zij hebben mij laten inzien dat je juist dan aan loopbaancoaching zou moeten gaan doen. Ik ben daarom zeer te spreken over de mogelijkheden die deze mensen mij geboden hebben en ik kan iedereen aanraden om ook een keer aan loopbaancoaching te gaan doen. Het heeft mij namelijk heel veel gebracht en ik merk dat ik nu weer perspectief zie in mijn werk. 

Wat heeft loopbaancoaching mij gebracht? 

Ik heb veel inzichten kunnen opdoen doordat ik aan loopbaancoaching ben gaan doen omdat ik nu weer weet wat ik kan en ook ben ik gaan inzien hoe ik mijn kennis en kunde kan inzetten om weer uitdaging in mijn werk te vinden. Ik ben daarom met mijn werkgever in overleg gegaan en wij hebben iets heel interessants op poten weten te zetten. Mijn werkgever apprecieerde mijn inzet en dat wilde hij ook graag belonen. Ik ben daarom zeer tevreden over het feit dat ik aan loopbaancoaching ben gaan doen omdat ik nu weer vol energie naar mijn werk ga.

Wilt u ook een gesprek? 

Mocht u ook het idee hebben dat u wel iets meer wilt op professioneel vlak, maar niet weet wat, dan kunt u:

  • Even naar de site van groeiatelier.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een afspraak maken zodat u snel op gesprek kunt komen 

Ik wens u veel succes bij deze mensen.