Personal training in Breda

Personal training in BredaAls kind vond ik het altijd erg leuk om te sporten. Mijn broer en zus hadden dat bijna niet, maar ik wilde altijd graag actief zijn. Ik was altijd buiten aan het rennen en aan het fietsen en vond het leuk om te sporten. Mijn ouders zeiden dat ik niet kon wachten tot ik op voetbal mocht. Ik heb jarenlang bij de plaatselijke voetbalclub gevoetbald en vond het altijd erg leuk om te doen. In de jeugd voetbalde ik altijd in de hoogste jeugdelftallen en daarna speelde ik verschillende jaren in het selectieteam van de club. Er waren diverse spelers die beter dan mij waren, maar ik kon altijd goed mee met het niveau. Helaas raakte ik ernstig geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Ik moest geopereerd worden en de dokters gaven aan dat ik niet meer op hoog niveau kon sporten. Ik moest maandenlang revalideren bij een fysiotherapeut en langzaam aan kon ik meer dingen doen. Ik heb nog een tijdje geprobeerd om bij een lager elftal te spelen, maar had altijd pijn tijdens het voetballen. Uiteindelijk ben ik gestopt en oefende een aantal jaar geen sport meer uit. Stoppen met sporten was erg lastig voor mij en over de jaren heen ben ik veel aangekomen. Een paar maanden geleden vond ik dat het tijd werd om wat aan mijn gewicht te doen en gezonder te leven. Het leek mij verstandig om personal training in Breda te volgen. Met personal training in Breda hoopte ik te kunnen afvallen en meer te bewegen. Personal training in Breda leek mij ook verstandig, omdat ik bang was dat ik pijn zou hebben met oefeningen uitvoeren. Met een personal trainer wilde ik oefeningen selecteren die voor mij geschikt waren.

Bij Sport & Slank personal training in Breda

Ik vond verschillende sportscholen in de buurt die personal training in Breda aanboden. Ik ging bij een aantal van deze sportscholen langs, om te zien hoe de sportschool eruit zag en om te horen hoe ze mij konden helpen. Na een aantal gesprekken te hebben gehad bij verschillende sportscholen besloot ik om voor Sport & Slank te kiezen, ik vond dit bedrijf via sportenslankstudio. Ik had een goed gesprek bij Sport & Slank over personal training in Breda en vond de sportschool er mooi uitzien. Tijdens een intakegesprek bespraken we mijn doelen en mijn situatie. Ik merkte dat ze erg geïnteresseerd waren en ze hadden al verschillende ideeën voor oefeningen. Na het gesprek deden we verschillende oefeningen om te zien wat ik sportief aankon en om te zien welke oefeningen pijn deden. We maakten samen een plan en we spraken af dat ik drie keer in de week een uur kwam sporten.

Weer beginnen met sporten

Een maand geleden begon ik met de personal training in Breda en ik ben erg blij dat ik gestart ben. Ik voel dat ik meer energie heb en ik ben al een klein beetje afgevallen. Ik vind het erg fijn om met een trainer te werken, want dit motiveert me om te blijven sporten. Wellicht dat ik na een tijdje zonder trainer kan gaan sporten, of minder uren, maar ik wil nu nog een tijdje met een trainer doorgaan. Als je op zoek bent naar personal training in Breda, dan kan ik Sport & Slank aanraden

  • De sportschool ziet er goed uit
  • De trainer was erg betrokken en samen hebben we een goed plan gemaakt
  • De trainers motiveren mij om te blijven sporten
  • In een paar weken ben ik al een paar kilo afgevallen en ik heb meer energie